In veel woningen en kinderkamers wordt te weinig geventileerd. Te veel uitgeademde lucht in de kamer is ongezond waarbij vaak jonge kinderen onbewust ongezond slapen. Ongezonde lucht belemmerd hun longontwikkeling. Ventileren gaat bij de meeste mensen niet automatisch maar iedereen kan dit gelukkig eenvoudig zelf doen. AtmoTracer geeft namelijk duidelijk aan wanneer er geventileerd moet worden en laat met een duidelijke pieptoon horen wanneer de binnenlucht niet goed is. Zelf zijn we te druk of vergeten dit gewoon.

https://nos.nl/artikel/2289787-problemen-met-luchtkwaliteit-in-kinderopvang.html


Manager

Na jaren internationaal met elektronica en sensoren gewerkt te hebben is de tijd gekomen om een eigen product te ontwerpen. AtmoTracer is een design product geworden, uitgevoerd met sensoren van superieure kwaliteit, om nauwkeurig de luchtkwaliteit te meten. Ik kijk ernaar uit om alle geïnteresseerden te laten zien wat voor lucht men dagelijks inademt. Helaas is deze echter vaak ondermaats maar gelukkig kunnen wij de binnen-luchtkwaliteit zelf snel verbeteren. Ik wil met het product AtmoTracer laten zien wat de impact daarvan is.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *