Veel groene planten produceren zuurstof. Groene planten in uw werkomgeving geven niet alleen rust maar absorberen C02 en geven zuurstof af. Hierdoor verbeterd zich de luchtkwaliteit op een natuurlijke wijze waardoor u zich beter voelt en meer energie heeft. Steeds vaker worden de kantoren binnen bedrijven voorzien van planten. AtmoTracer is de eerste binnenhuiskwaliteit monitor die zuurstof meet. Hoe meer groene planten aanwezig zijn des te meer zuurstof er geproduceerd wordt. Deze planten worden verdeeld in C4 (maximale zuurstof opbrengst) en C3 (hoge zuurstof opbrengst) planten. AtmoLife gaat samenwerken met vooraanstaande plantenkwekerijen om dit verder uit te dragen. Hieronder een links betreffende zuurstof en planten. (eenvoudig copy-pasten)

http://www.veldverkenners.be/7-x-zuiverende-planten-groene-vingers-voor-een-schonere-lucht

Link van Air so Pure: https://www.youtube.com/watch?v=7sZW7HQS4kQ


Manager

Na jaren internationaal met elektronica en sensoren gewerkt te hebben is de tijd gekomen om een eigen product te ontwerpen. AtmoTracer is een design product geworden, uitgevoerd met sensoren van superieure kwaliteit, om nauwkeurig de luchtkwaliteit te meten. Ik kijk ernaar uit om alle geïnteresseerden te laten zien wat voor lucht men dagelijks inademt. Helaas is deze echter vaak ondermaats maar gelukkig kunnen wij de binnen-luchtkwaliteit zelf snel verbeteren. Ik wil met het product AtmoTracer laten zien wat de impact daarvan is.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *