Fijnstof is het asbest van vroeger maar gelukkig wordt men hiervan steeds bewuster en groeit het besef om dit serieus te gaan nemen. Fijnstof in huis en op school komt vooral naar binnen door het verkeer buiten (auto’s/vliegtuigen/diesel-boten) maar de meeste vervuiling komt overgewaaid vanuit onze omringende buurlanden. Door de GGD en RIVM wordt buiten op diverse plaatsen al uitgebreid fijnstof gemeten, maar laten wij eerlijk zijn, eigenlijk willen we weten hoe het binnen is en hoe het is bij onze kinderen op school. AtmoTracer meet deze fijnstof en laat u snel en duidelijk zien wat de binnenluchtkwaliteit is. Nu u dit weet, wat kunt u eraan doen? Zie hiervoor mijn item bovenin het menu: “Waarom een AtmoTracer aanschaffen?”

https://www.rivm.nl/nieuws/rivm-biedt-lespakketten-voor-junior-burgerwetenschappers?utm_source=Spike&utm_medium=email&utm_campaign=Samen+meten


Manager

Na jaren internationaal met elektronica en sensoren gewerkt te hebben is de tijd gekomen om een eigen product te ontwerpen. AtmoTracer is een design product geworden, uitgevoerd met sensoren van superieure kwaliteit, om nauwkeurig de luchtkwaliteit te meten. Ik kijk ernaar uit om alle geïnteresseerden te laten zien wat voor lucht men dagelijks inademt. Helaas is deze echter vaak ondermaats maar gelukkig kunnen wij de binnen-luchtkwaliteit zelf snel verbeteren. Ik wil met het product AtmoTracer laten zien wat de impact daarvan is.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *