Luchtkwaliteit op school

Fijnstof is het asbest van vroeger. Gelukkig wordt men hiervan steeds meer bewust en groeit het besef om dit eindelijk eens serieus te gaan nemen.

Fijnstof in huis en op school wordt onder andere veroorzaakt door het verkeer buiten (auto’s/vliegtuigen/vrachtboten) maar de meeste vervuiling komt echter overgewaaid vanuit onze omringende buurlanden. Door onze GGD en het RIVM wordt op diverse plaatsen buiten al uitgebreid fijnstof gemeten, maar laten wij eerlijk zijn: Eigenlijk willen we vooral weten hoe de kwaliteit binnen is en hoe deze is bij onze kinderen op school. AtmoTracer meet deze fijnstof en laat u snel en duidelijk zien wat de binnenluchtkwaliteit is. Speciaal voor scholen wordt deze kwaliteit m.b.v. alles zeggende smileys aan onderwijzers en kinderen/studenten kenbaar gemaakt.  Zie verder ons item: “Waarom een AtmoTracer aanschaffen?”

 


Bron:
https://www.rivm.nl/nieuws/rivm-biedt-lespakketten-voor-junior-burgerwetenschappers?utm_source=Spike&utm_medium=email&utm_campaign=Samen+meten


Manager

Na jaren internationaal met elektronica en sensoren gewerkt te hebben was de tijd aangebroken om een eigen Nederlands product te ontwerpen. Het klimaat gaat ons allen steeds meer aan het hart. AtmoTracer is een design product geworden, uitgevoerd met sensoren van uitstekende kwaliteit, om nauwkeurig uw binnenluchtkwaliteit te meten. Ik kijk ernaar uit om alle geïnteresseerden te laten zien wat voor lucht men dagelijks inademt. Helaas is deze vaak ondermaats maar gelukkig kunnen wij deze zelf eenvoudig verbeteren. Ik wil u graag laten zien wat AtmoTracer allemaal kan en wat de impact hiervan kan zijn op uw vitaliteit.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *