Luchtkwaliteit op school

Fijnstof is het asbest van vroeger. Gelukkig wordt men hiervan steeds meer bewust en groeit het besef om dit eindelijk eens serieus te gaan nemen.

Fijnstof in huis en op school wordt onder andere veroorzaakt door het verkeer buiten (auto’s/vliegtuigen/vrachtboten) maar de meeste vervuiling komt echter overgewaaid vanuit onze omringende buurlanden. Door onze GGD en het RIVM wordt op diverse plaatsen buiten al uitgebreid fijnstof gemeten, maar laten wij eerlijk zijn: Eigenlijk willen we weten hoe de kwaliteit binnen is en hoe deze is op school. AtmoLife Office Climate Monitor meet deze fijnstof en laat u snel en duidelijk zien wat de binnenluchtkwaliteit is. Speciaal voor scholen wordt deze kwaliteit m.b.v. alles zeggende smileys aan zowel de onderwijzers als de kinderen/studenten kenbaar gemaakt.  Zie verder ons item: “Waarom een Office Climate Monitor aanschaffen?”

 


Bron:
https://www.rivm.nl/nieuws/rivm-biedt-lespakketten-voor-junior-burgerwetenschappers?utm_source=Spike&utm_medium=email&utm_campaign=Samen+meten


Manager

Na jaren internationaal met elektronica en sensoren gewerkt te hebben was de tijd aangebroken om een eigen Nederlands product te ontwerpen. Het klimaat gaat ons allen steeds meer aan het hart. De Office Climate Monitor is een design product geworden, uitgevoerd met sensoren van uitstekende kwaliteit, om nauwkeurig de binnenluchtkwaliteit te meten. Ik kijk ernaar uit om alle geïnteresseerden te laten zien wat voor lucht men dagelijks inademt. Helaas is deze vaak ondermaats maar gelukkig kunnen wij deze eenvoudig zelf verbeteren of anders ervoor kiezen dat de monitor dit automatisch voor u doet. De impact op uw dagelijkse vitaliteit is duidelijk.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *