Binnensport is ideaal

 

Categorieën: Zuurstof, 02

Manager

Na jaren internationaal met elektronica en sensoren gewerkt te hebben was de tijd aangebroken om een eigen Nederlands product te ontwerpen. Het klimaat gaat ons allen steeds meer aan het hart. De Personal Climate Monitor is een design luchtkwaliteitsmeter geworden, uitgevoerd met sensoren van uitstekende kwaliteit, om nauwkeurig de binnenluchtkwaliteit te meten. Ik kijk ernaar uit om alle geïnteresseerden te laten zien wat voor lucht zij dagelijks inademen. Helaas is deze vaak ondermaats maar gelukkig kunnen wij deze zelf eenvoudig verbeteren of de monitor dit laten doen. De impact op uw dagelijkse vitaliteit wordt heel snel duidelijk.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *