Luchtkwaliteit inzichtelijk

De kwaliteit van de lucht is altijd al belangrijk geweest voor de gezondheid van de mens. Dit wordt echter soms verwaarloosd. Met deze Persoonlijke Luchtkwaliteit Monitor Zeeland willen wij dit weer actueel maken.

 

Mede door alle klimaatonderwerpen die tegenwoordig allemaal rondgaan begint men in Nederland meer bewust te worden over het feit dat schone lucht om ons heen eigenlijk heel belangrijk is. Met deze Persoonlijke Luchtkwaliteit Monitor Zeeland willen wij dit weer actueel maken.

https://www.rivm.nl/media/milieu-en-leefomgeving/hoeschoonisonzelucht/

Zelfs wanneer u bijvoorbeeld op het strand zit met een stralende zon en heldere hemel, kan de luchtkwaliteit soms verre van optimaal zijn.

Aan veel zaken buiten kunnen wij van AtmoLife helaas niks doen. Gemiddeld spenderen wij echter bijna 90% van onze tijd binnenshuis. Daarom willen wij juist hier bijdragen aan de meest optimale werk en leefomgeving op kantoor of thuis.

Met onze ”Persoonlijke Luchtkwaliteit Monitoren” kunnen wij deze lucht in ieder geval beter inzichtelijk maken, zodat u meteen actie kunt ondernemen.

AtmoLife werkt samen met groene partners om het binnenklimaat voor u gezonder te maken. Atmolife streeft naar schone lucht voor ieder binnenklimaat.

Iedereen heeft het recht om te weten wat de luchtkwaliteit is, zodat u van een fris, gezond en vitaal leven kunt genieten.

~Zeg eens eerlijk weet u wat voor lucht u op dit moment inademt?~

.