Schone lucht in Zeeland is vooral te vinden aan de kust.

Provincies als Groningen, Friesland en Zeeland bevatten minder fijnstofdeeltjes. Als er even over nagedacht wordt is dit natuurlijk niet vreemd.

https://www.rivm.nl/media/milieu-en-leefomgeving/hoeschoonisonzelucht/

Er komt veel schone lucht en windstroming vanaf de zee. De zeewind zorgt voor het frisse en voldane gevoel waar veel mensen naar verlangen. Dit heeft onder andere te maken met de rijke hoeveelheid aan zuurstof. Schone lucht in Zeeland is vooral te vinden aan de kust.

Veel mensen weten niet dat algen in zee 80% van de zuurstof op aarde produceren.

De lucht op het (thuis)kantoor bestaat onder andere uit zuurstof, fijnstof en koolstofdioxide. Ieder binnenklimaat is weer anders.
Als u bijvoorbeeld samen met collega’s op het kantoor werkt en de ramen en ventilatieroosters dicht zijn, is er gegarandeerd een verhoogd koolstofdioxidegehalte.

Dit zorgt voor een lagere concentratie zuurstof wat op zijn beurt zorgt voor meer transpiratie, benauwdheid en een verminderde concentratie.
Conclusie: U zit niet meer lekker in uw vel en bent niet in staat een optimale prestatie te leveren.

Heeft u echter een Persoonlijke klimaatmonitor op uw bureau-tafel staan, dan kunt u zelf gemakkelijk de zuurstof en koolstofdioxide gehaltes zien en zien of u goed bezig bent of niet.

Bovendien kunt u tevens zien wat de fijnstof, luchtdruk, temperatuur en relatieve vochtigheid in de ruimte is.

Iedereen heeft het recht om te weten wat de luchtkwaliteit is, zodat u van schone lucht en een gezond vitaal leven kunt genieten.

~ Zeg eens eerlijk, weet u wat voor lucht u op dit moment inademt? ~

.